Fysiotherapie in Tiel

Last van uw nek

Last van uw nek

Nekklachten geven vaak een zeurend gevoel aan één of beide kanten van de nek. We kunnen pijn in de nek onderverdelen in acute nekklachten en chronische nekklachten.

Pijn in de onderrug

Pijn in de rug

Rugklachten worden onderverdeeld in boven- en onderrug klachten. Hiervan zijn onderrug klachten de meest voorkomende. Pijn in uw rug kan zowel acuut als geleidelijk ontstaan.

Pijn in de schouder

Pijn in de schouder komt vaak voor. Schouderklachten ontstaan vaak door overbelasting in het gewricht. Ook kan pijn in de schouder een bijkomend probleem zijn van nek- of rugklachten.

Pijn in de heup

Pijn in de heup

Heupklachten hebben verschillende symptomen en oorzaken. Overbelasting van de spieren of pezen die van en naar het heupgewricht lopen komen het meeste voor.

Pijn in de knie

Pijn in de knie

De knie is een gevoelig gewricht die vrijwel alle bewegingen in het onderlichaam ondersteunt. Knieklachten ontstaan vaak door overbelasting bij mensen die veel sporten.

Overige klachten

Naast deze specifieke klachten kunnen wij u ook helpen bij andere klachten. Bent u benieuwd of wij uw klacht kunnen verhelpen? Neem dan gerust contact op.

Oncologische Fysiotherapie

Als fysiotherapeut gespecialiseerd in oncologie houden wij ons bezig met het behandelen, coachen en begeleiden van patiënten voor, tijdens of na de behandeling van kanker. Wij richten ons op specifiek op de stoornissen, beperkingen en participatieproblemen die de aandoening, of de medische behandeling hiervan met zich meebrengen.

Oncologische Fysiotherapie

Fysiotherapie in Tiel

Fysiotherapie Merkens is gevestigd in het bedrijfscentrum ‘de Bron’ aan de Lingedijk te Tiel, en is opgericht door Annette Merkens. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en makkelijk toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met een podotherapeut. Door deze samenwerking bent u als patiënt uiteindelijk beter geholpen.

Bekijk de website voor de podotherapiepraktijk in Tiel van Voetencentrum Wender.

Onze Specialisaties

Oncologische Fysiotherapie

Oedeemtherapie

Openingstijden

Maandag - op afspraak

Dinsdag - 08:00-17:00

Woensdag - 08:00-17:00

Donderdag - 08:00-21:00

Vrijdag - 08:00-17:00

Zaterdag - op afspraak

Zondag - gesloten

© Copyright 2021 Fysiotherapie Merkens | Alle Rechten Voorbehouden